جستجو کردن
Close this search box.
ابعاد یخچال فروشگاهی چقدر است؟

ابعاد یخچال فروشگاهی چقدر است؟

فهرست مطالب

ابعاد یخچال فروشگاهی چقدر است؟

در دنیای یخچال های فروشگاهی اگر به دنبال پاسخ دادند به سوال فوق باشیم بسیار کار سخت و دشواری است و این امکان وجود ندارد که ابعاد تمامی یخچال های فروشگاهی را در یک مقاله لیست و ارائه کرد در حال حاضر طیف بسیار زیادی از انواع و اقسام یخچال ها با کاربردی متفاوت و ابعاد های مختلف وجود دارد که می تواند جوابگوی تمام سلیقه ها و ابعاد مورد نطر افراد را تامین کند پس با توجه به مطالب فوق به ما این حق داده شود که از بیان تمامی ابعاد های یخچال های فروشگاهی صرف نظر کنیم و به کلیات پرداخته شود .

امروزه با توجه به گسترش روز افزون انواع فروشگاه های زنجیره ای و هایپر مارکت ها وغیره  نیاز فراونی به انواع و اقسام یخچال های فروشگاهی با ابعاد و کاربردهای مختلف و همچنین سایر تجهیزات سوپرمارکت ها در سطح کل کشورو حتی برای صادرات نیز احساس می شود.

علاوه برافتتاح راه اندازی شعبات جدید توسط شرکت های بزرگ فروشگاهی، سوپرمارکت های کوچک نیز مایل به اداره فروشگاه خود به روش های مدرن و جدید  داشته و از محصولات سنتی رفته رفته فاصله گرفته اند که همه تغییرات روشهای قدیمی منجربه گسترش هرچه بیشتر فروشگاه های مدرن روز دنیا می شود

یخچالهای فروشگاهی بی شک یکی از اصلی ترین و مهم ترین تجهیزاتی هستند که در تمامی فروشگاهها مورد نیاز است . در ادامه به برخی از یخچال های فروشگاهی به اختصار اشاره می گردد

یخچال های فروشگاهی :

تمامی انواع یخچال صنعتی فروشگاهی و فریزر های فروشگاهی را می تواند به دو دسته موتور مرکزی و موتور سرخود در ابعاد مختلف تقسیم کرد .

یخچال ها و فریزر های موتور جدا اکثرا در فروشگاه ها با متراژ بالا و بزرگ مورد  استفاده قرار می گیرند. کابین های یخچال ها داخل فروشگاه نصب و موتور ها در فضایی خارج از فروشگاه در قسمتی بنام موتور خانه  قرار می گیرند.

تعداد و نوع موتور مد نظر با توجه به شرایط آب و هوایی شهری که فروشگاه در آن واقع شده است و همچنین میزان یخچال های فروشگاهی و فریزر های فروشگاهی محاسبه و طراحی و ساخته می شود.

یخچال ها و فریزرهای موتور سر خود به گونه ای طراحی وتولید  شده اند که یخچال و موتورها به هم متصل بوده و هر دو داخل فروشگاه قرار می گیرند که این نوع از یخچال ها برای فروشگاه هایی که به تعداد بالایی از یخچال فروشگاهی نیازی ندارند بسیار مطلوب میباشد.

همان طور که در مطالب فوق ذکر شده یخچال های فروشگاهی انواع مختلفی دارند که هر فروشگاهی با توجه به محصولی که قصد ارائه دارد  یخچال و فریزر متناسب  خود را انتخاب و سفارش می دهد

دراین مقاله ای بصورت اختصار به برخی از یخچال های فروشگاهی و نوع استفاده از آن  اشاره می گردد

یخچال پرده هوا ( روباز )

یکی دیگر از انواع یخچال های فروشگاهی که  امروزه در اکثرفروشگاه ها بکار گرفته واستفاده می شود یخچال های پرده هوا می باشد که به نام یخچال های روباز نیز گفته می شود . این نوع از یخچال ها برای عرضه محصولات بسته بندی شده مثل انواع محصولات لبنی ، خرما ، محصولات پروتئینی ، تخم مرغ ، مرغ ، ژامبون ها ، انواع میوه و سبزیجات و نوشیدنی ها و ابمیوه ها ، طراحی شده  و در معرض دیده مشتریان قرار میگیرد .

یخچال ویترینی

یکی دیگر از انواع یخچال های فروشگاهی را می توان به یخچال های ویترینی اشاره کرد که این مدل یخچال با توجه به محصولی که درداخل آن قرارمیگیرد با هم متفاوت هستند ، برای مثال یخچال ویترینی مخصوص ماهی ، یخچال ویترینی مخصوص ترشی و یا گوشت و مرغ فله و یخچال ویترینی مخصوص شیرینی ، تمامی این نوع یخچال ها طراحی خاص خود را به منظور نمایش هرچه بهتر محصولات دارند

یخچال و فریزر ایستاده

یخچال و فریزر ایستاده درب دار : این  نوع یکی از مدل یخچال های فروشگاهی مانند یخچال های ایستاده پرده هوا هستند اما دارای درب نیز می باشند. لازم به ذکر است ازهمین مدل یخچال برای  ارائه و عرضه اقلام بسته بندی شده منجمد به صورت فریزر (زیر صفری) نیز طراحی ، تولید و عرضه می شود.

در نوع یخچال های ایستاده درب دار ، یخچال های مخصوص قصابی نیز هم وجود دارند که به سه گروه اصلی تقسیم می شوند: یخچال ایستاده مخصوص لاشه ، یخچال ایستاده مخصوص مرغ و یخچال ایستاده مخصوص ماهی وغیره …

در فروشگاه هایی که بخش فرآوری و بخشی جداگانه جهت عرضه مرغ، گوشت، ماهی به صورت فله  فعالیت دارند بیشتر از این نوع مدل یخچال ها استفاده می کنند

با توجه به مطالب فوق به این نتیجه رسیدیم که برای هر نوع کاربرد وهرفضایی و هر سلیقه ای و با هر ابعادی یخچال و یا فریزر فروشگاهی  برای انتخاب شما وجود دارد فقط لازم است شما با مراجعه به فروشگاههای اینترنتی یخچال یا با مراجعه حضوربه فروشگا های مرتبط  نسبت به انتخاب محصول مورد نظر خود اقدام و سفارش دهید و لازم است به این نکات یاد آوری شود که در زمان خریداری حتما دفترچه راهنما ، برگ و یا گواهی گارانتی محصول را از فروشنده اخذ نمائید و در خصوص خدمات پس از فروش محصول خریدار شده نیز اطلاعاتی کسب کنید .

عوامل مؤثر در انتخاب یخچال فروشگاهی مناسب

مساحت مغازه: انتخاب یخچال باید با مساحت مغازه سازگار باشد. اگر مغازه کوچک است، انتخاب یخچال های کوچکتر با توجه به فضای موجود ضروری است تا فضای مشتریان و فضای عبور کمتری را اشغال کند.

  1. نوع محصولات فروشگاهی: نوع محصولاتی که در یخچال نگهداری می شوند نقش مهمی در انتخاب یخچال دارند. مثلاً اگر میوه ها و سبزی جات را نگهداری می کنید، یخچال با طراحی مناسب برای نگهداری مواد تازه باید انتخاب شود.
  1. فضای دسترسی: توجه به فضای دسترسی به یخچال ضروری است. اگر مغازه شما فضای دسترسی محدودی دارد، انتخاب یخچال با درهای کوچکتر یا باز شونده به سمت بالا ممکن است مناسب باشد.

این عوامل مهم در انتخاب یخچال مناسب برای فروشگاه شما نقش می آفرینند. اطمینان حاصل کنید که یخچال انتخابی با نیازها و شرایط مکانی مغازه تان همخوانی دارد.

نوع یخچال فروشگاهی عرض استاندارد (سانتیمتر) ارتفاع استاندارد (سانتیمتر) عمق استاندارد (سانتیمتر)
فروشگاه زنجیره ای 150 – 200 200 – 250 60 – 80
میوه فروشی 100 – 150 160 – 200 50 – 70
بستنی فروشی 120 – 180 180 – 210 60 – 80
سوپرمارکت 200 – 300 200 – 250 60 – 80
یخچال ایستاده 70 – 90 150 – 180 60 – 70
فریزر ایستاده 60 – 80 80 – 150 55 – 70
یخچال ویترینی 60 – 80 160 – 200 60 – 70
یخچال پرده هوا (روباز) 90 – 120 160 – 200 60 – 70

همچنین میتوانید برای انتخاب بهتر یخچال مقاله بهترین یخچال ایستاده کدام است؟ را مطالعه نمایید.

میزان مطالعه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *